2021-10-15 07:27:14• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Valami okból magyarázkodásra kényszerülhetsz a mai napon

Napi horoszkóp október 15-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint a számvetés most elengedhetetlen. Gondold végig, milyen problémáid voltak az utóbbi időben, és hogyan reagáltál rájuk. Ha valamiben változtatnod kell, az most elsősorban a társkapcsolat. Nem halogathatsz tovább. Boldoggá fognak tenni az új fejlemények.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Valaki segítséget ígért mára neked, de nem biztos, hogy teljesíti az ígéretét. Ne keseregj, ami késik, nem múlik. És főleg ne haragudj meg: valószínűleg nem rajta múlik, hogy segítsen. Most felfedezheted belső erődet.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Valami okból magyarázkodásra kényszerülhetsz a mai napon. Talán valamit eltitkoltál valaki elől, és a titokra fény derült, vagy valamilyen félreértés miatt kell tisztáznod magad. Akárhogy is, ne aggódjon, jól fog elsülni a dolog.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nem jó tovább halogatnod: mondd el a párodnak, ami bánt. Nem biztos, hogy örömteli lesz a fogadtatás, de mégis bölcs kompromisszumokra kényszeríthet. A házasság, a társkapcsolat kicsit politika is. Kezdj tárgyalásokat!

 


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Változtathatsz a szerelmi életeden úgy is, hogy ahhoz nem kell partnert váltanod. Sok mindent meg is beszélhetsz a pároddal: ő éppoly nyitott a változásra, mint te. Csak még nálad is szemérmesebb. Beszélgessetek kettesben!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Bármily mélyek is az érzelmeid, hajlamos vagy eltitkolni azokat. Talán valami rosszul értelmezett szemérmesség, vagy taktikusság miatt, de mindenképp rosszul teszed, ha így van. Fedd fel érzéseidet, a másik viszonozni fogja!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Ha szeretnéd megtartani a jelenlegi partneredet, akkor kerüld el messziről a flörtöt! Ami ma könnyű kalandnak tűnik, holnapra súlyos problémává nőheti ki magát. Ha azonban teljesen őszinte vagy, nagy érzelmeket kapsz jutalmul. A pénzügyekben sikeres lehetsz, egyértelmű következményekkel.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Hiába a nagy ő, aki megjelent az életedben, a kapcsolat mégsem olyan, mint amit elvártál volna. Próbáld meg megnyitni a szívedet, és elfogadni a másikat úgy, ahogy van. Talán nem baj, ha nem minden az elvárások szerint történik. Feledd a sablonokat!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Munkahelyi változások borzolhatják a kedélyedet. Ne ülj fel a szokásos félelemből táplálkozó pletykálkodásnak. A változás akár a javadra is válhat. Bízz az erődben és a tudásodban. És tegyél róla, hogy mások is bízzanak benned!


Bak: XII. 22. - I. 19.

Kisebb vitára kerülhet sor ma a kedveseddel, vagy testvéreddel, de ne aggódj, estére minden elsimul. Mondd ki, ami a lelkedet nyomja, de hallgasd meg a másik érveit is. Így termővé válhat a vita, és a béke alapja lehet.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Te az álmodozás nagymestere vagy. Azért ne sértődj meg, ha nem mindenki tud követni. Legyél megértőbb, és elnézőbb a környezetedben élők ízlését, elvárásait, álmait illetően. Lehet, hogy egyszerűbbek, de azért nem kevéssé nagyszerűek ők.


Halak: II. 19. - III. 20.

Kitartó munkálkodásod, megbízhatóságod volt eddig is alapja a családi életednek. Szükséged lehet azonban a szokásosnál több támaszra is a kedvesedtől, szeretteidtől. Ne vegyél magadra minden terhet, beszéld meg, oszd meg velük!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: